Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η αλήθεια είναι ότι θες να μάθεις κάποια κόλπα που θα κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ, μια εύκολη υπόθεση. Δεν χρειαζεται πολύς κόπος! Εφάρμοσε τα παρακάτω και κάνε το μακιγιάζ, παιχνίδι! 

1. Βάψε πρώτα τα μάτια σου! Αυτό είναι το όπλο σου για ένα μακιγιάζ χωρίς λάθη!

Πριν εφαρμόσεις το foundation, βάλε concealer και βάψε την περιοχή των ματιών σου με σκιές της επιλογής σου. Θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα πασαλείμματα και να δημιουργήσεις το τέλειο μακιγιάζ στα μάτια.

Θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη αυτή η συμβουλή αν θες να κάνεις smokey eyes, αφού η ποσότητα της σκιάς που εφαρμόζεις είναι αρκετή άρα και περισσότερη η πιθανότητα για μουτζούρες! 

 

 

2. Χρησιμοποίησε το σελοτέιπ για να βάψεις τα μάτια σου!

Ναι, κάλα διάβασες! Το σελοτέιπ θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις την τέλεια γωνία στο μάτι σου, χαρακτηριστικό ενός επαγγελματικού μακιγιά.

Εφάρμοσε το σελοτέιπ στην άκρη του ματιού σου μέχρι και την άκρη του φρυδιού σου, δημιουργώντας έτσι το πλαίσιο που θα βάλεις τις σκιές σου και κόλλα το στο σημείο. Θα τρελαθείς με το αποτέλεσμα, plus ότι θα εφαρμόσεις τέλεια και το eyeliner!

 

 

 

 

3. Δημιούργησε το τέλειο περίγραμμα για το κραγιόν σου!

Δημιούργησε πρώτα ένα X στο κέντρο του άνω χείλους, που θα τονίσει το φυσικό σχήμα των χειλιών σου και ύστερα κάνε το υπόλοιπο περίγραμμα και βάψε τα χείλη σου. 

 

 

Θα έχεις τα πιο καλοσχηματισμένα χείλη που είχες ποτέ!

 

 

 

 

Σοφία Κόλλια