Πως θα την επαναφέρεις;

Οι καλοκαιρινές μας διακοπές είναι συνυφασμένες με υψηλές θερμοκρασίες, μαύρισμα της επιδερμίδας, νυχτερινή διασκέδαση και διακοπή των καλοκαιρινών μας συνηθειών στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και μερικές από τις συνήθειες περιποίησης της επιδερμίδα μας.

Μπορεί τις περισσότερες φορές να επιστρέφουμε από τις διακοπές μας με ανανεωμένη διάθεση, όμως δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο με την επιδερμίδα μας η οποία φαίνεται “κουρασμένη” και αφυδατωμένη από τη ζέστη, τις ατασθαλίες του καλοκαιριού και τις ακτίνες του ήλιου.

Μπορεί ο ήλιος να μας αφήνει τη μπρονζέ λάμψη του στα ζυγωματικά μας όμως παράλληλα αφαιρεί την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας.

Δείτε παρακάτω τις ιδανικές λύσεις αποκατάστασης μετά τις διακοπές σας για τα 5 πιο συχνά προβλήματα της επιδερμίδας και όχι μόνο.

 Αφυδάτωση της επιδερμίδας

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την ενυδάτωση που τόσο χρειάζεται μετά τις διακοπές, φροντίζοντας αρχικά να πίνετε αρκετό νερό και να δίνετε με αυτό τον τρόπο την υγρασία “από μέσα”. Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας ενυδάτωση μέσω των προϊόντων που χρησιμοποιείτε όπως μια πλούσια ενυδατική κρέμα και επιπλέον, μην αμελείτε μια φορά την εβδομάδα για όλο το μήνα να εφαρμόζετε μια ενυδατική μάσκα για πιο ενεργά αποελέσματα.

Επιδερμίδα γεμάτη τοξίνες και φραγμένοι πόροι

Αφαιρέσετε από την επιδερμίδα σας, όλα όσα την έχουν ταλαιπωρήσει το καλοκαίρι, όπως σκόνες και τοξίνες από τις διατροφικές συνήθειες και το αλκοόλ, βάζοντας την απολέπιση προσώπου με ελαφρύ απολεπιστικό τζελ όσο πιο συχνά μπορείτε στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σας. Μην αμελήσετε μάσκα για βαθύ καθαρισμό, 1 φορά την εβδομάδα.

Θαμπή επιδερμίδα χωρίς λάμψη

Δώστε ένα boost βιταμινών στην επιδερμίδα σας, με πλούσιες συνθέσεις που θωρακίζουν από τους εξωτερικούς παράγοντες και δίνουν στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά χρειάζεται: θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη. Αυτό, μπορεί να είναι σε μορφή ορού ή ξηρού ελαίου, το οποίο θα τοποθετηθεί πριν την ενυδατική σας κρέμα με ανοδικές κινήσεις μασάζ, ώστε να τονωθεί η κυκλοφορία της περιοχής και να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν.

Ταλαιπωρημένα, άτονα μαλλιά με ψαλίδα

Χρησιμοποιήστε μάσκες άμεσης επανόρθωσης των μαλλιών σας μετά το καλοκαίρι με εμπλουτισμένη σύνθεση που θα αναδομήσουν τα μαλλιά σας και θα τους χαρίσουν και πάλι τη δύναμή τους. Χρησιμοποιείστε τις μάσκες σας μετά το conditioner (και αφού το έχετε ξεβγάλει καλά), 3 φορές την εβδομάδα για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μαύρισμα που φεύγει γρήγορα

Ο ιδανικότερος τρόπος για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας είναι να προσφέρετε στον οργανισμό και την επιδερμίδα σας όση ενυδάτωση χρειάζεται.

Ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι τα ξηρά λάδια σώματος με bronze φινίρισμα που θα διατηρήσουν περισσότερο τη λάμψη του καλοκαιριού πάνω σας.