Χωρίς επίπονες διαδικασίες

Καμιά γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό που λέμε double chin δηλαδή ένα προγούλι που θα κρέμεται από το σαγόνι της και το οποίο δεν έχει να κάνει τόσο με τα κιλά, όσο με τη χαλάρωση που μπορεί να έχει επέλθει στο συγκεκριμένο σημείο.

Είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς ταλαιπωρεί αρκετές κυρίες και δεν μπορεί να κρυφτεί ακόμα και με το πιο καλό μακιγιάζ. Αν πιστεύεις όμως ότι δεν είναι εφικτή η βελτίωση ή η εξαφάνιση του  double chin, παρά μόνον με τη βοήθεια αισθητικής επέμβασης, κάνεις μεγάλο λάθος.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζεις και μπορείς να διορθώσεις αυτήν την ατέλεια μόνη σου, ακολουθώντας καθημερινά κάποιες πολύ απλές ασκήσεις προσώπου. Αρκεί να διατηρήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης αυτής της περιοχής και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Το ποιες είναι αυτές οι ασκήσεις, θα τις δεις στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ αυτό που κάνουν στην ουσία, είναι να ενεργοποιούν τους μυς της προβληματικής περιοχής, ώστε μέρα με τη μέρα της εξάσκησης τους να σφίξουν και να κάψουν το περιττό τους λίπος.

Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο και ο λαιμός σου θα δείχνει πιο νεανικός και φρέσκος.

Δες το παρακάτω βίντεο: