Το λάθος που κάνεις και δεν καλύπτονται οι μαύροι κύκλοι
Δες ποιο είναι το λάθος που κάνεις

Δεν είναι περίεργο που η πρώτη περιοχή του προσώπου που επηρεάζεται είναι τα μάτια, με την εμφάνιση των μαύρων κύκλων να αποτελεί το πιο συχνό πρόβλημα. Η εξήγηση είναι απλή: Η επιδερμίδα σε αυτό το σημείο είναι πολύ λεπτή, καθώς δεν έχει τη συνηθισμένη στοιβάδα λιπώδους ιστού. Παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, ο μη επαρκής ύπνος, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση του οργανισμού παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Ένας τρόπος για να τους εξαφανίσεις είναι σίγουρα το μακιγιάζ, όμως πόσες φορές δεν έχεις διαπιστώσει ότι παρότι εφαρμόζεις ένα πολύ ποιοτικό concealer, η κατάσταση παραμένει η ίδια;

Δείτε επίσης: Αντιμετώπισε τους μαύρους κύκλους

Το λάθος που κάνεις κρύβεται στο γεγονός ότι περιμένεις από αυτό και μόνο το προϊόν να λειτουργήσει θαυματουργά. Στην πραγματικότητα, το concealer θα πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα στη διαδικασία του μακιγιάζ και σύμφωνα με τους makeup epxerts, πρέπει πάντοτε να προετοιμάζεις σωστά τη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου εφαρμόζοντας μια κρέμα ματιών τύπου brightening για 24ωρη ενυδάτωση, λάμψη και στοχευμένη δράση ενάντια στους μαύρους κύκλους.

Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα brightening colour corrector, το οποίο θα σβήσει τους μπλε και μοβ τόνους του δέρματος σε αυτό το σημείο και αποκλείει έτσι την πιθανότητα να γκριζάρει το concealer.

Τέλος, άπλωσε λίγη ποσότητα από το concealer στο σημείο που φαίνονται οι μαύροι κύκλοι και με απαλές κινήσεις κάνε blending για να δώσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.