Μάθε το μυστικό των make up experts

Η καλύτερη και συνηθέστερη χρήση του κονσίλερ στο μακιγιάζ μας είναι να καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τα σπυράκια μας.

Φυσικά αυτό ισχύει, ωστόσο σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα ακόμη concealer hack που πιθανώς δεν ξέρατε, ωστόσο θα κάνει μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας και θα το εντάξετε σίγουρα στην καθημερινή σας ρουτίνα, αφού είναι ό,τι πιο γρήγορο και απλό!

Αυτή η χρήση του concealer λοιπόν, είναι να τοποθετήσετε πολύ μικρή ποσότητα γύρω από τη μύτη! Σίγουρα σου φαίνεται απλό και ίσως σκεφτείς πως δε θα δημιουργήσει στο ελάχιστο κάποια μεγάλη διαφορά, ωστόσο σου εγγυόμαστε πως το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πολύ.

 

 

Ακριβώς για τον λόγο ότι η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου μας, όταν θα φωτίσουμε την γύρω περιοχή της καλύπτοντας τις κοκκινίλες που υπάρχουν, θα φωτιστεί και όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

Ακόμη, ένα extra tip για εσάς που η περιοχή γύρω από τη μύτη είναι ιδιαίτερα κόκκινη, είναι πριν το φωτιστικό κονσίλερ να τοποθετήσετε και ένα σε πράσινη απόχρωση.

Επίσης, να προσέχετε το concealer που χρησιμοποιείτε για αυτό το σημείο να είναι πολύ ενυδατικό, αφού η συγκεκριμένη περιοχή τείνει να είναι λίγο πιο ξηρή από τις υπόλοιπες!