Ο τρόπος για να τα φουσκώσετε φυσικά

Αντί να κάνετε όλη την ώρα duck face selfie και να τις κοινοποιείτε στα social mediα, σκεφτείτε, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να σταματήστε να ρεζιλεύεστε;

Αν σας αρέσουν τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη μπορείτε κι εσείς να τα πετύχετε με τον απόλυτα φυσικό τρόπο.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

Απολέπιση χειλιών
Βουρτσίστε τα χείλη σας με μια μαλακή βούρτσα. Έπειτα ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη ή μέλι με βαζελίνη. Απλώστε το μείγμα στα χείλη σας και περιμένετε 5-7 λεπτά. Τα χείλη σας θα πρέπει να έχουν αρχίσει να τσούζουν. Ξεπλύνετε.Φιλιά και χαμόγελα

 

 

Κάντε ένα μεγάλο χαμόγελο και κρατήστε το για 5''. Έπειτα κάντε σαν να δίνετε ένα φιλί και μείνετε εκεί για άλλα 5''. Επαναλάβετε για 20 φορές.

Κάντε ασκήσεις
Οι γυναίκες και οι άνδρες που παίζουν πνευστά μουσικά όργανα έχουν μεγαλύτερα χείλη, επειδή χρησιμοποιούν τακτικά τους μύες των χειλιών τους. Ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τα ίδια αποτελέσματα είναι να επιλέξετε μία από τις αγαπημένες σας μελωδίες και να τη σφυρίζετε για 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα.

Μολύβι χειλιών

 

Παρατηρήστε στον καθρέφτη πού είναι η φυσική γραμμή των χειλιών σας. Τοποθετήστε το μολύβι ακριβώς πάνω από αυτή τη γραμμή, ξεκινώντας από πάνω και φτάνοντας περιμετρικά μέχρι το κάτω χείλος. Βάψτε με lip gloss ή κραγιόν τα χείλη σας στο ίδιο χρώμα με το μολύβι.