Οι απόλυτα φυσικοί τρόποι να αναδείξεις το πρόσωπό σου!

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποείτε πολλές φορές το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας.

Όταν ανοίγει ο καιρός αποφεύγουμε να κάνουμε έντονο μακιγιάζ καθώς λόγω του ήλιου και της ζέστης θα ιδρώσουμε και θα πρέπει να το ανανεώνουμε συνέχεια. 

Το ανοιξιάτικo look στο πρόσωπο προσδίδει απλότητα την οποία θα πετύχετε με τα παρακάτω βήματα:

Βάλτε έγχρωμη ενυδατική κρέμα  και δείξτε την καθαρότητα της επιδερμίδας σας και τη φυσική ομορφιά που αποπνέει το πρόσωπό σας.

Είτε πηγαίνετε στη δουλειά,είτε κάνετε μια βόλτα κάπου στην πόλη ή πηγαίνετε μια βόλτα, χρησιμοποιήστε το απλό μακιγιάζ για να κάνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου πιο ξεχωριστά. Δεν χρειάζεται να βάλετε ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Θα μπορούσατε να εφαρμόσετε μια έγχρωμη ενυδατική κρέμα έτσι ώστε το δέρμα σας να έχει μια ωραία μαυρισμένη ματιά στον ήλιο.

 

 

Βάλτε μόνο eyeliner και μάσκαρα

 

 

Αφήστε τα μάτια σας να μιλήσουν για το ποιοι είστε. Χρησιμοποιήστε φτερωτό eyeliner για να δημιουργήσετε κάποιο μυστήριο γύρω από τα μάτια σας. Θα φανεί απίστευτο, ανεξάρτητα από το σχήμα των ματιών που έχετε. Είναι απλό στη χρήση και φαίνεται όμορφο, οπότε θα είναι πάντα μια κατάσταση win-win.

 

Δώστε έμφαση στα φρύδια σας

 

 

Κάντε τα φρύδια σας ιδανικά με τη βοήθειαενός μολυβιού. Θα σας πάρει όχι περισσότερο από 10 λεπτά για να επιτύχετε αυτό το βλέμμα. Κάντε τις βλεφαρίδες σας ελαφρώς μακρύτερες με τη βοήθεια της μάσκαρας και είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε όλους με την εμφάνισή σας.

 

Επιλέξτε κραγιόν σε ροζ απαλό η nude αποχρώσεις

 

 

Περά από τη συνολική ομορφιά του προσώπου σας τα χείλη σας είναι το σημείο αναφοράς πάνω σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ!