Ηλιοκαμμένη με δύο προϊόντα
Αποτέλεσμα με...διάρκεια

Αν θέλετε το καλοκαίρι να σας βρει με ηλιοκαμένη επιδερμίδα, τότε σας έχουμε τον τρόπο, κι είναι απλός.

Δύο προϊόντα σάς εγγυώνται φυσικό και παράλληλα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείτε να κάνετε την όψη σας να δείχνει ηλιοκαμένη: σαν να έχετε απολαύσει ηλιοθεραπεία, χωρίς να έχετε βγει ούτε λεπτό στον ήλιο.

Αν θέλετε να αναρωτιούνται όλοι πώς καταφέρατε να μαυρίσετε τόσο ομοιόμορφα, δύο προϊόντα αρκούν.

Δεν είναι απαραίτητο να βαφτείτε έντονα, ούτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον καθρέφτη σας για να πετύχετε το τέλειο bronze look.

Αυτά τα δύο προϊόντα εφαρμόζονται πολύ εύκολα στο πρόσωπο και το αποτέλεσμά τους έχει μακρά διάρκεια.
Ένα προϊόν που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή που θα το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας. Διαθέτει απαλή λάμψη και bronze χρώμα. Έχει κρεμώδη υφή και μπορείτε εύκολα να δουλέψετε το προϊόν στο πρόσωπό σας με ένα πινέλο ή ακόμα και με τα δάχτυλά σας. Χαρίζει ένα τόνο μαυρίσματος στην επιδερμίδα, ενώ η περλέ του απόχρωση σε συνδυασμό με το φως δημιουργεί μια λαμπερή όψη.

 

 

 

Αρκεί μία σταγόνα στο δάχτυλό σου για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες γυαλάδες στο πρόσωπό σας. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφάρμοσε το συγκεκριμένο προϊόν στα σημεία που αναφέραμε παραπάνω και απόλαυσε λαμπερή όψη σε όλη την επιδερμίδα σου.

Μπορείς ακόμη να ανακατέψεις μόλις μία σταγόνα από το  L'Oréal Paris Glow Mon Amour Liquid Highlighting Drops με το foundation και να το εφαρμόσεις σε όλο σου το πρόσωπο. Η βάση θα είναι super λαμπερή, ιδανική για εντυπωσιακές, βραδινές εμφανίσεις.