Η συσκευή που καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος

Αυτή την φορά ένα νέο beauty εργαλείο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει όσες το δοκίμασαν. 

Γιατί ο καθαρισμός του προσώπου είναι το σημαντικότερο πράγμα για μια γυναίκα που θέλει να διατηρεί την επιδερμίδα της νεανική και λαμπερή.

Ο λόγος για το Foreo Luna Mini 2, ένα 100 % αδιάβροχο gudget από σιλικόνη που κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι.

 

 

Η συσκευή καθαρίζει τέλεια όλο το πρόσωπο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Είναι κατασκευασμένο από μη πορώδη σιλικόνη η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές βούρτσες και καλύπτεται με μαλακά και ευέλικτα σημεία επαφής που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα σας.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη σημείων επαφής, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας, είτε έχετε ξηρό, λιπαρό, επιρρεπές σε ακμή δέρμα ή πιο ώριμο.

Η στενότερη άκρη είναι ιδανική για τον καθαρισμό κάθε γωνίας και κοιλότητας του προσώπου σας.

 

 

Η συσκευή είναι εντελώς αδιάβροχη πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και στο ντους άνετα και με ασφάλεια.

Πως λειτουργεί: εφαρμόστε καθαριστικό απευθείας στο πρόσωπό σας και χρησιμοποιήστε την Luna για να το απλώσετε σε όλο το πρόσωπό με κυκλικές κινήσεις.

Κατά την διάρκεια αυτών των 60 δευτερολέπτων η συσκευή πάλλεται διαρκώς και η λικνία αναβοσβήνει υπενθυμίζοντας σου να συνεχίσεις σε άλλο σημείο του προσώπου. Απομακρύνει 99.5% βρωμιά και λιπαρότητα καθώς και κάθε ίχνος μακιγιάζ.

Μετά από ένα λεπτό ξεπλύνετε το πρόσωπό και συνεχίστε κανονικά την ρουτίνα ομορφιάς σας.

 

 

Απλώς καθαρίστε το Luna με σαπούνι και νερό ή ψεκάστε το με καθαριστικό σπρέι για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα. Με μοντέρνο και πρακτικό design και μέγεθος που χωράει στην παλάμη του χεριού σου είναι ιδανική και για τα ταξίδια σου.

Προς το παρόν δεν υπάρχει στην Ελλάδα, μπορείτε όμως να την βρείτε στο Amazon σε έξι χαρούμενες αποχρώσεις που θα σου φτιάχνουν την διάθεση πρωί βράδυ.