Πως θα το αποφύγεις;

Ξοδεύετε όλο τον χρόνο για να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση στο κραγιόν, να πετύχετε το ιδανικό για σας μακιγιάζ σας και να πάτε στο πάρτι.

Δυστυχώς, κοιτάζετε στον καθρέφτη και διαπιστώνετε ότι το κραγιόν σας ζωγραφίζει τα δόντια σας. Δεν είναι και το ωραιότερο θέαμα!

Για να μη γίνετε ρεζίλι και να αποφύγετε τυχόν σχολιασμούς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που σας υπόσχομαι πως δε θα αφήσουν το κραγιόν να κουνηθεί από τη θέση του.

 

 

Το πιο εύκολο πράγμα για να αποφύγετε το κραγιόν στα δόντια σας είναι να βάλετε το δάχτυλο στο στόμα σας και τραβήξτε. Αυτό θα πάρει όλο το κραγιόν που βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος του χείλους σας.

Σκουπίστε το κραγιόν σας με ένα λεπτό χαρτί κρατώντας το ανάμεσα στα χείλη σας και ταμπονάρετε τα χείλη σας. Έτσι το κραγιόν, δεν βάφει τα δόντια.

 

 

 Ορισμένα κραγιόν περιέχουν έλαια που προκαλούν διάχυση του κραγιόν.

Χρησιμοποιήστε ένα καλάμακι καθώς απολαμβάνετε το ποτό σας. Έτσι, το κραγιόν δε θα μεταφερθεί στα δόντια σας.

 

 

Αποφύγετε να δαγκώνετε τα χείλη σας. Μπορεί να είναι αρκετά προκλητικό και ελκυστικό, αλλά το δάγκωμα των χειλιών σας μεταφέρει το χρώμα στα δόντια.

 

Τώρα που γνωρίζετε τους διαφορετικούς τρόπους για να αποφύγετε το κραγιόν από τα δόντια σας, ακολουθείστε σωστά τα βήματα για το πώς να εφαρμόσετε σωστά το κραγιόν, ώστε να μην οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

 

Βήμα 1ο: Απλώστε λιποζάν ή ενυδατικό χειλιών

Ξεκινήστε το μακιγιάζ προετοιμάζοντας τα χείλη σας. Εφαρμόστε ένα balm lip / lip conditioner, καθώς αυτό θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο απαλά. Αφήστε το στα χείλη να παραμείνει για πέντε με δέκα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί.

Βήμα 2ο: Σχηματίστε το περίγραμμα
Προσπαθήστε να ταιριάξετε το μολύβι με την απόχρωση του κραγιόν για να βγει ωραίο το χρώμα. Εφαρμόζετε ακολουθώντας το φυσικό σχήμα των χειλιών σας και στη συνέχεια χρωματίζεται ολόκληρο το χείλος.

Βήμα 3ο: Απλώστε το κραγιόν

Εφαρμόστε το κραγιόν στα χείλη σας με ένα πινέλο όσο πιο προσκετικά γίνεται. Να θυμάστε πως δεν χρειάζετε να βάλετε μεγάλη ποσότητα κραγιόν.

Βήμα 4ο: Βάλτε το δάχτυλο στο στόμα και τραβήξτε 

Με αυτόν τρόπο απομακρύνεται η περιττή ποσότητα κραγιόν και τα δόντια σας δεν κινδυνεύουν να πάρουν χρώμα.

 

Τώρα μπορείτε να χαμογελάτε άνετα!