Για θεαματικά αποτελέσματα

Ροζ, ομοιόμορφα και μαλακά χείλη είναι κάτι που ακούγεται σαν όνειρο!

Είναι κάτι που φανταζόμαστε όλοι, αλλά δεν είναι όλοι μας ευλογημένοι με φυσικά ροζ χείλη.

Γι' αυτό σας προτείνουμε μια απίστευτη φυσική μάσκα που θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Πρόκειται για μια σπιτική μάσκα για τα χείλη, η οποία είναι απολύτως ασφαλής και αποτελεσματική. Έτσι, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε μαλακά ροζ χείλη με τον πλέον φυσικό τρόπο. Το κύριο συστατικό για αυτό το DIY είναι παντζάρια και τριαντάφυλλα.

Θα χρειαστείς:

 

1 παντζάρι καθαρισμένο

Ροδ΄ονερο

΄Ενα τριαντάφυλλο

Γάλα

Σουρωτήρι

Μίξερ

Μικρό δοχείο

 

Διαδικασία:

1ο βήμα:

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (2)

 

Ξεκινήστε πλένοντας το παντζάρι σε καθαρό νερό. Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε το εξωτερικό δέρμα με τη βοήθεια ενός αποφλοιωτή λαχανικών. Κόψτε το σε μικρότερα μεγέθη και βάλτε το στο μίξερ. Αλέστε το παντζάρι εντελώς, μέχρι να παρατηρήσετε κάποια υγρά υγρά που επιπλέουν στο μίξερ. Μην προσθέτετε νερό στο παντζάρια, καθώς θα μειώσει τη ζωντάνια του χρώματος. Εάν ο μπλέντερ σας δεν λειτουργεί καλά με τα κομμάτια τεύτλων, μπορείτε να προσθέσετε λίγο τριαντάφυλλο αντί για καθαρό νερό. Έπειτα, στραγγίστε προσεκτικά το χυμό του τριμμένου παντζάρι σε ένα καθαρό μπολ.

 

2ο βήμα:

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (3)

 

Τώρα, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας γάλα στο χυμό από παντζάρια. Το γάλα παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα - καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα, θεραπεύει την ξηρότητα καθώς είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα, λειαίνει το δέρμα, προσθέτει λάμψη και βοηθά στην αποφυγή της χρωματισμού του δέρματος.

 

3ο βήμα:

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (4)

 

Τώρα, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ροδόνερο και λίγα πέταλα λουλουδιών  στον χυμό και το μείγμα γάλακτος. Το ροζ νερό βοηθά στην αποσκλήρυνση και ενυδάτωση του δέρματος. Το τριαντάφυλλο βοηθά στην αποχρωματισμό του χείλους του χείλους μαζί με την ενυδάτωση των χειλιών σας.

 

4ο βήμα:

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (5)

 

Έτσι, όλα τα εξαιρετικά ευεργετικά σας φυσικά συστατικά είναι τώρα έτοιμα να αναμειχθούν. Ήρθε η ώρα να πάρετε ένα καθαρό κουτάλι και να ανακατέψετε όλα τα συστατικά καλά.

 

5ο βήμα:

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (6)

 

Τώρα, μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρό δοχείο για αποθήκευση. Το δοχείο ή το βάζο πρέπει να απολυμαίνονται καλά για να αποφευχθούν οι βακτηριακές λοιμώξεις και η φθορά των προϊόντων. Για να το καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα απορρυπαντικού ή ψεκάστε λίγο αλκοόλ στο δοχείο για να τον καθαρίσετε αποτελεσματικά. Κλείστε το δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο. Επειδή αυτή η μάσκα για τα χείλη είναι απολύτως φυσική και απαλλαγμένη από συντηρητικά, σας συνιστώ να αποθηκεύσετε αυτή τη μάσκα στο ψυγείο για να την κρατήσετε όσο το δυνατόν  περισσότερο.

 

Diy Beauty Hack Natural Lip Mask For Pigmented Lips (7)

 

Και τελειώσατε! Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βαμβάκι για να βγάλετε τη μάσκα του χείλους για εφαρμογή. Εφαρμόστε αυτή τη φυσική μάσκα χειλιών δύο φορές την ημέρα. Αφήστε το για 15 έως 20 λεπτά για να πάρετε απαλά ροζ, ακόμη και τα χείλη. Μπορείτε ακόμα να το εφαρμόσετε πάνω από το βάλσαμο για τα χείλη σας το βράδυ για να έχετε ταχύτερα αποτελέσματα.  Συνεχίστε να εφαρμόζετε μέχρι να παρατηρήσετε ροζ και μαλακά χείλη.

Απολαύστε την καλοσύνη της φύσης με αυτή τη μάσκα χειλιών.

Χρειάζονται λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα καλά!