Το νέο trend ομορφιάς

Θέλετε να δείχνετε λαμπερές και ξεκούραστες, αλλά και πολύ νεότερες πάνω απ΄ όλα;

Το μυστικό βρίσκεται στο πιο απρόσμενο σημείο και η νέα τάση φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει αρκετά πολλές σταρ του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός Cate Blanchett, που είναι 48 ετών, πρόσφατα αποκάλυψε ότι πήγε με την Sandra Bullock για να δοκιμάσει αυτή την ασυνήθιστη θεραπεία ομορφιάς, η οποία αποσκοπεί σε μια νεανικότερη επιδερμίδα.

 

 

Η συγκεκριμένα μάσκα ομορφιάς που φέρει τον τίτλο «penis facial» (μάσκα του πέους) έχει κάνει θράυση και οι δημοφιλείς σταρ που την δοκίμασαν δηλώνουν ενθουσιασμένες με τα αποτελέσματα.

 

 

Η έμπνευση ανήκει στη διάσημη αισθητικό Georgia Louise από τη Νέα Υόρκη και η συγκεκριμένη μάσκα ομορφιάς κοστίζει 650 δολάρια.

Περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό, χημικό peeling, βελονισμό και - το σημαντικότερο - μια μάσκα με την ουσία Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας (EGF) η οποία προέρχεται από την ακροβυστία (το άκρο του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους) νεογέννητων μωρών στην Κορέα, που υποβάλλονται σε περιτομή. 

 

Η ουσία αυτή υποτίθεται ότι βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και αρκετά πιο νεανική όψη.

Αν και σίγουρα σοκαριστικό, όχι απλά συμβαίνει, αλλά έχει κάνει και μεγάλη θραύση!