κραγιον γυναικα
Το απόλυτο must have για κάθε γυναίκα

Είναι διαχρονικό σαν χρώμα κραγιόν και μπορεί να συνδυαστεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το nude κραγιόν είναι καθημερινό, σέξυ, σικ κι εκλεπτυσμένο και πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες.

Αυτό που έχει σημασία είναι να δώσετε προσοχή στα παρακάτω tips:

1.Βρείτε τον σωστό τόνο 

Για να είστε σίγουρες, λοιπόν, ότι γνωρίζετε ακριβώς ποιος είναι ο τόνος σας παρατηρήστε τις φλέβες που εμφανίζονται στο δέρμα σας στο εσωτερικό του καρπού σας. Αν σας φαίνονται μπλε, τότε για εσάς καταλληλότερες είναι οι δροσερές αποχρώσεις. Αν έχουν ελαφρώς πρασινωπή απόχρωση, τότε σας ταιριάζουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις.

2. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση

Είναι πολύ σημαντικό να μην επιλέγετε πιο ελαφριά απόχρωση από το φυσικό χρώμα των γυμνών χειλιών σας. Ακόμα και αν έχετε επιλέξει μόλις δύο αποχρώσεις ελαφρύτερες, θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται ξεπλυμένη.

3. Δώστε έμφαση στην υφή

Η υφή είναι σημαντική όταν θέλετε να φορέσετε ένα nude κραγιόν -οι ματ υφές γερνούν, ενώ οι παγωμένες ή οι λαμπερές αποχρώσεις μπορούν να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται γκρι. Αντιθέτως προτιμήστε μια κρεμώδη φόρμουλα που θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο ελαστικά και ευχάριστα. Για να διατηρήσετε την υγρή εμφάνιση, ενισχύστε με λίγο γκλος.

4. Συνδυάστε το σωστά

Αφορά όλες τις αντιθέσεις στο πρόσωπό σας, ενώ για ένα τέλειο αποτέλεσμα τα σκούρα μάτια αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή. Μερικές εξαιρετικές επιλογές αποτελούν τα smokey ή cat eye, ή μια σκούρα σκιά ματιών με τουλάχιστον δύο στρώσεις μάσκαρα. Και μην ξεχνάτε τα μάγουλά σας -προσθέστε μια υγιή λάμψη με απαλό, ουδέτερο ροζ ή κοράλλι.