Για να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Μπορεί να μην γεννηθήκαμε όλες με σαρκώδη και έντονα χείλη αλλά υπάρχει τρόπος και μάλιστα φυσικός για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει είναι το μακιγιάζ και συγκεκριμένα μια απλή κίνηση αρκεί για να δώσουμε juicy αποτέλεσμα στα χείλη μας.

Βασικό δεδομένο είναι ότι έχουμε ενυδατώσει καλά τα χείλη μας και δεν είναι σκασμένα. Το lip balm είναι κάτι που δεν λείπει από την τσάντα μας και το χρησιμοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στην ημέρα.

Το μόνο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε είναι το highlighter.

Συγκεκριμένα με το δάχτυλό μας ή με ένα μικρό πινέλο, εφαρμόζουμε ελάχιστο highlighter στο τόξο του έρωτα. Η καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος μας είναι γνωστή ως τόξο του έρωτα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι ένα makeup tip που κάνουν εδώ και χρόνια οι makeup artists, ενώ το βλέπουμε συχνά σε beauty tutorial στο youtube.

 

 

To highlighter εφαρμόζεται είστε στην αρχή όταν προσθέτουμε τις γυαλάδες στο πρόσωπο ή στο τέλος αφού έχουμε βάλει το κραγιόν και έχουμε σχηματίσει τα χείλη μας με μολύβι. Είναι ηνπινελιά που θα κάνει τα χείλη μας να δείχνουν πιο σαρκώδη, πιο juicy.

Δοκιμάστε και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!