Βαθύς καθαρισμός προσώπου
Για μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της αισθητικής.

Τα κύτταρα του δέρματός μας ανανεώνονται διαρκώς, αφού καθημερινά χιλιάδες από αυτά πεθαίνουν και αντικαθίστανται με καινούρια. Αυτός ο κύκλος ζωής που διαρκεί περίπου ένα μήνα, δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Όμως, παράγοντες όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας, η παραγωγή σμήγματος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός του προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό.

Μετά την θάλασσα, την έκθεση στον ήλιο και την χρήση αντιηλιακου το δερμα μας έχει ανάγκη για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου ώστε να αποσυμφορηθεί, να απομακρυνθεί το σμήγμα και να γίνει ξανά λαμπερό και υγιές!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος. 

Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη. 

Βοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση.

To skin.destination θα γίνει ο σύμμαχός σου!

 Beauty expert: Στέλλα Μαστόρογλου