Πες αντίο στις ραγάδες μια και καλή
Η απόλυτη θεραπεία και μάλιστα από το σπίτι

Μένουμε σπίτι, δουλεύουμε απο το σπίτι , κάνουμε καθημερινή άθληση τουλάχιστον 20’ και προσπαθούμε να κάνουμε μια ισορροπημένη διατροφή όσο οι συνθήκες και το στρες της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε εξαιτίας του κορονοϊού μας το επιτρέπουν.

Κάνοντας η μη όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μην ξεχνάτε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος σας.

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε αδρανείς . Παραμένουμε ασφαλείς και επωφελούμαστε τον ελεύθερο μας χρόνο κάνοντας ότι δεν προλαβαίναμε ποτε να κάνουμε για το skincare routine μας. Μπορεί να έχουμε αναβάλλει το ραντεβού μας στο ιατρειο όμως το Kosmesis plastic surgery σας προτείνει εξειδικευμένα πρωτόκολλα για ολοκληρωμένη θεραπεία στο σπίτι μέχρι να συναντηθούμε ξανά.

 

 

Ωστόσο, να γνωρίζετε πως τα αποτελέσματα των θεραπειών που προτείνουμε σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνα των θεραπείων στο ιατρειο .

Home skincare για ραγάδες

Σε καθαρό και στεγνό δέρμα εφαρμόστε GENOSYS BODY ROLLER.

 

 

Μια συσκευή με μικροβελόνες που βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών των προϊόντων που έχουμε επιλέξει για την θεραπεία μας ενώ ταυτόχρονα ο μικροτραυματισμός απο τις μικροβελόνες προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας επομένως βοηθά και στην σύσφιξη της επιδερμίδας επιπλέον. Στη συνέχεια εφαρμοστε το GENOSYS BOSY CELL ERASER SERUM και αφήστε το 3’ έως ώτου να απορροφηθεί . Έπειτα εφαρμόστε το GENOSYS BODY CELL ERASER CREAM και κάντε ήπιο μασάζ .

Οφέλη

✓ Ενυδάτωση
✓ Ανάπλαση-επούλση
✓ Μειώνει των ραγάδων
✓ Φόρμουλα χωρίς Αλκοόλ – /Paraben/Αρώματα /Χρωστικές/Επιφανειοδραστικές Ουσίες

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο http://skincarebykosmesis.gr

Για πλήρη εξάλειψη των ραγάδων ολοκλήρώστε την αγωγή σας με το morpheus fractional rf που θα βρείτε κατ΄αποκλειστηκότητα  στο kosmesis plastic surgery των γιατρών Ε.Κεραμίδα και Β .Ροδοπουλου :

http://www.kosmesis.gr/services/morpheus8-fractional-radiosychnotites/

 

Σάντυ Παναγοπούλου

Skin expert 

Instagram: sandypanagopoulouaesthetics