Ηλιοκαμμένη επιδερίδα και το φθινόπωρο
Δείτε πως θα την αποκτήσετε

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, ωστόσο το εφέ της ηλιοκαμένης, λαμπερής επιδερμίδας αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις στο χώρο του μακιγιάζ για το φθινόπωρο του 2020.

Η χρήση μπρόνζερ και τερακότας είναι σίγουρα μια λύση για να πετύχετε το ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα που θέλετε, ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος για εξαιρετικό, χρυσαφένιο μαύρισμα στην επιδερμίδα που μοιάζει φυσικό και θα λειτουργήσει ακόμη καλύτερα.

Αυτός δεν είναι άλλος από το self-tanner, σε κρέμα ή σπρέι, το οποίο αντανακλά το φως και καλύπτει μικρές ατέλειες. Ένα προϊόν που υπόσχεται τέλειο μαύρισμα όλο το χρόνο. Η σωστή επιλογή της απόχρωσης είναι το Α και το Ω, αν θέλετε να έχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αν είναι κλινικά ελεγμένο για εφαρμογή στο πρόσωπο.

Αφού επιλέξετε το σωστό self-tanner και το εφαρμόσετε, σύμφωνα με τις οδηγίες, στο πρόσωπό σας, περάστε τις γωνίες του προσώπου σας με ένα highlighter για να δώσετε και την επιθυμητή λάμψη.

Καλό είναι, ωστόσο, για να μην έχετε υπερβολικά αποτελέσματα, να αραιώσετε το self-tanner σας με την ενυδατική κρέμα προσώπου πριν την εφαρμογή του.