Το κόλπο που φαίνεται σαν να έχεις κάνει eye lift
Θα χρειαστείς ένα κονσίλερ

To concealer είναι ίσως το καλύτερο προϊόν βάσης στο μακιγιάζ. 

Είναι το προϊόν που προσωπικά χρησιμοποιώ κάθε φορά που θέλω να βαφτώ. Μάλιστα, το έχω αντικαταστήσει το foundation με αυτό, καθώς θέλω πιο φυσικό αποτέλεσμα βάσης. Εφαρμόζω concealer σε μαύρους κύκλους αλλά και σε σημάδια που μπορεί να έχω και δημιουργώ έναν ομοιόμορφο τόνο.

Στο TikTok μεταξύ άλλων, ανακαλύπτουμε και σπουδαία makeup tips. Tips που ενδεχομένως να ακολουθούμε ήδη και εμείς όταν βαφόμαστε και δεν το γνωρίζουμε. Το τελευταίο που μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας αφορά την ανόρθωση των ματιών.

Συγκεκριμένα, με το concealer μπορούμε να κάνουμε instant eye lift effect. To viral trend αφορά το «triangle-τρίγωνο» concealer hack – ένας όρος αναζήτησης, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 3,3 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Πώς γίνεται;

Χρειαζόμαστε ένα λεπτό πινέλο concealer για να σχηματίσουμε μικρά τρίγωνα κάτω από τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των κάτω ματιών, αλλά και λεπτές γραμμές προσεκτικά στα πάνω βλέφαρα.

Η @lenkalul δείχνει σε ένα TikTom tutorial πώς πρέπει να σχηματιστούν τα τρίγωνα, ενώ η ίδια εφαρμόζει και στην περιοχή της μύτης αλλά και στα χείλη, για να δώσει instant lift effect και σε αυτά τα σημεία του προσώπου της.

@lenkalul had to give it a go! what do we think? ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ты и я - /

Από την άλλη ο makeup artist Vincent Ford, συνιστά τη χρήση διαφορετικών αποχρώσεων, μία που ταιριάζει ακριβώς στον τόνο δέρματος και μία ελαφρώς πιο ανοιχτή, ώστε να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Οι πορτοκαλί ή οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για όσους θέλουν να διορθώσουν τον τόνο της επιδερμίδας -για παράδειγμα, για όσους έχουν μαύρους κύκλους.