Εσύ ποιο nail art θα υιοθετούσες;

Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ για τη φετινή χρονιά να μη χαρακτηρίζονται ακριβώς από το μίνιμαλ στοιχείο, ωστόσο, όσον αφορά το nail art του 2020, τα απλά αλλά δημιουργικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο.  

Αφηρημένα σχέδια, layers, φουτουριστικές λεπτομέρειες και έντονα στοιχεία από τα '70s είναι μερικές από τις τάσεις που θα δούμε φέτος, όπως και διακριτικές ποσότητες glitter. Το glitter θεωρείται πλέον «ουδέτερο» γι' αυτό και τη φετινή σεζόν θα το δούμε σε συνδυασμό με κλασικά και διαχρονικά στιλ, όπως το γαλλικό μανικιούρ. Nude και απαλές αποχρώσεις κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, όπως και ενδιαφέροντα patterns. 

Το glitter θεωρείται πλέον «ουδέτερο» γι' αυτό και τη φετινή σεζόν θα το δούμε σε συνδυασμό με κλασικά και διαχρονικά στιλ, όπως το γαλλικό μανικιούρ.   Παρακάτω, όλες οι τάσεις στο nail art που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν:  

Γαλλικό με glitter

 

 

Το γαλλικό μανικιούρ κυριάρχησε το 2019 και συνεχίζει και το 2020, με ένα φουτουριστικό twist. Φέτος θα δούμε metallic λεπτομέρειες στις άκρες των νυχιών, που θα δώσουν μία ενδιαφέρουσα νότα σε ένα κατά τ' άλλα κλασικό μανικιούρ.  

Ombre με glitter 

 

 

Το glitter κάνει την εμφάνισή του σε ένα ακόμα στιλ, αυτήν τη φορά σε ένα ombre σχέδιο. Για να το πετύχετε, ξεκινήστε να βάφετε το κάθε νύχι λίγο πιο κάτω από εκεί που θα ξεκινούσατε κανονικά. Μη ξεχάσετε να περάσετε τα νύχια σας με ένα διάφανο βερνίκι, για μεγαλύτερη διάρκεια.  

Αστερισμοί και ουράνια σώματα

 

 

Φέτος οτιδήποτε έχει να κάνει με αστερισμούς, φεγγάρια, αστέρια και ουράνια σώματα θα προσελκύσει κάθε φαν των ιδιαίτερων σχεδίων στο μανικιούρ.  

Μισό-μισό

 

 

Στο συγκεκριμένο σχέδιο, το βερνίκι καλύπτει μόνο το μισό νύχι. Είτε διαλέξετε ένα βαθύ κόκκινο, είτε ένα pattern όπως πουά, θα δείχνει σίγουρα ενδιαφέρον. Επιπλέον, αφήνετε και ένα μέρος των νυχιών σας να αναπνεύσουν.  

'70s vibes 

 

 

Τα '70s έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις πασαρέλες, όπως και στις τάσεις της ομορφιάς για τη φετινή σεζόν. Διχρωμίες και ρετρό σχέδια σε απαλούς τόνους δημιουργούν ενδιαφέροντα σχέδια που παραμένουν προσεγμένα.  

Αφηρημένα σχέδια 

 

 

Τα αφηρημένα σχέδια είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά σε οποιοδήποτε απλό μανικιούρ. Μπορείτε να πειραματιστείτε με κλασικά χρώματα όπως κόκκινο ή μαύρο και να δημιουργήσετε μικρά σχέδια, σαν πινελιές, σε δύο από τα νύχια του κάθε χεριού.

Λεπτομέρειες με μικρές πέτρες 

 

 

Αν επιθυμείτε ένα μανικιούρ που να είναι απλό, αλλά ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε μία nude απόχρωση σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από μικρές πέτρες. Μπορούν να λειτουργήσουν σαν διακριτικά «κοσμήματα» στα νύχια σας, ενώ μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα κανονικά σας κοσμήματα, όπως τα δαχτυλίδια σας.