Οι καλεσμένοι όχι μόνο πέρασαν καλά, αλλά έφυγαν και χορτάτοι

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την όμορφη τελετή ακολούθησε ένα μεγάλο γλέντι, όμως επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, το μενού της δεξίωσεις ήταν λαχταριστό! 

Δείτε παρακάτω ένα ένα τα πιάτα που έφαγαν οι καλεσμένοι του γάμου της παρουσιάστριας 

Πρώτο πιάτο

Κρητική σαλάτα με κριθαλοκούλουρο, ντομάτα και ανθότυρο

Περαστό

Μια παραδοσιακή επιλογή,Χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο

Δεύτερο πιάτο

Χειροποίητα ravioli γεμιστά με σέσκουλα και ανθότυρο, κρέμα τρούφας και φλοίδες παρμεζάνας. Κάτι πιο γκουρμέ. 

Κυρίως πιάτο

Chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια. Εδώ κάπου αρχίζουμε να ζηλεύουμε που δεν μας καλέσανε κι εμάς. 

Περαστό

Γουρουνόπουλο γάλακτος ολόκληρο και αρνί, με sauce μουστάρδας. Να  το και το ελληνικό το γλέντι. 

Επιδόρπιο

Γαμήλια τούρτα και αφές mignardises

Επιδόρπια σε buffet

Ποτηράκια με διάφορε γεύσεις mousse

Φρουτοσαλάτα με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα

Baba au rum με κόκκινα φρούτα

Καρυδόπιτα με σοκολάτα

Λουκουμάδες με μέλι, καρύδια, κανέλα και παγωτό

Τα γλυκά ήταν πολλά και διάφορα, ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα.