Η πείνα τον έχει φτάσει εκτός ορίων

Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο εκκεντρικός τραγουδιστής της ελληνικής showbiz. Ταλαντούχος, ανατρεπτικός και άμεσος έχει προκαλέσει πολλές φορές ποικίλα σχόλια τόσο για την εμφάνιση του όσο για τα τραγούδια του ερμηνεύει, καθώς έχει τραγουδήσει από λαϊκό μέχρι και ραπ ρεπερτόριο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης που φέτος τον απολαμβάνουμε και μέσα από την θέση του κριτή στο X-Factor μπορεί να είναι ενας επιτυχημένος τραγουδιστής ο ίδιος όμως προκαλεί ακόμα μια φορά καθώς δηλώνει πως «πεινάει».

Ο λόγος φυσικά για μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία ποζάρει μπροστά από ένα πιάτο κεφτεδάκια δηλώνοντας ότι πεινάει.

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής φαίνεται πως δεν βρίσκει πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς τρέχει συνεχώς για τα γυρίσματα του talent show αλλά και για τις πρόβες για το μαγαζί που θα εμφανίζεται από χειμώνα στο πλευρό της Πάολα.

Όπως είναι φυσικό το μυαλό του είναι μονίμως στη δουλειά έχοντας παραμελήσει τις προσωπικές του ανάγκες όπως αυτή του φαγητού. Έτσι η όψη ενός πιάτου γεμάτο κεφτεδάκια και μιας πλούσιας σαλάτας του προκάλεσαν τρέλα, την οποία μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί και με τους διαδυκτιακούς του φίλους.

Γιώργο μου να σου ευχηθούμε καλή όρεξη και αν έχεις λιμπιστεί κάποιο άλλο φαγητό, μη διστάσεις να το μοιραστείς μαζί μας ούτως ώστε να τρέξουμε να στο ετοιμάσουμε!!!