Δείτε σε ποιους αναφέρεται

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην Espresso η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια αναφέρφθηκε στο ειδικό βραβείο που κατέκτησε στο Φεστιβάλ Καννών το 1997, ως η "Πιο πολυβραβευμένη φωνή της Ευρώπης σε διεθνή φεστιβάλ" και δήλωσε πολύ χαρούμενη που ολόκληρη η Ευρώπη και όχι μόνο την τίμησε με αυτό τον τρόπο.

Η Μπέσσυ Αργυράκη θυμήθηκε μαζί με τους αναγνώστες της την περίοδο που ολόκληρη η Ιαπωνία υποκλίθηκε στη φωνη και το ταλέντο της.

«Σε ηλικία 25 ετών έκανα παράλληλη καριέρα στην Απω Ανατολή! Τον Δεκέμβριο του 1980 ηχογράφησα ένα 45άρι δισκάκι με τίτλο “Toshihiko”, το οποίο έφτασε στο Νο6 στο γιαπωνέζικο top-10, με πωλήσεις σχεδόν 2.300.000 αντιτύπων. Η χαρά μου, απερίγραπτη! Εναν χρόνο αργότερα, ταξίδεψα πάλι στο Τόκιο και μέσα σε μία εβδομάδα ηχογράφησα ένα LP στα γιαπωνέζικα, που επίσης έσπασε ταμεία, και η ζήτησή μου από εκπομπές και περιοδικά ήταν τεράστια. Σκέτη φρενίτιδα! Στο αεροδρόμιο, ο κόσμος με περίμενε με τεράστιες αφίσες “Welcome Bessy” και διάσημοι της χώρας έδιναν πάρτι προς τιμήν μου με τζατζίκι και σουβλάκι».

 

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έβγαλε πολλά χρήματα απο αυτή την συνεργασία η τραγουδίστρια ξεσπα λέγοντας πως δεν πήρε ούτε δραχμή, καθώς απο την δισκογραφική εταιρία δεν την έδωσαν ούτε πράσινο φύλλο για την επιτυχία που τους χάρισε στο εξωτερικό.

«Δεν θα αναφέρω ονόματα και λεπτομέρειες για τους δήθεν σημαντικούς συνεργάτες της εταιρίας, που έρχονταν στην Ιαπωνία για αναψυχή και όχι για δουλειά. Υπογράφονταν διμερείς συμφωνίες στο όνομά μου για να πληρώνονται άλλοι! Πρόσφατα έμαθα ότι εκείνο το LP κυκλοφόρησε πάλι στη γιαπωνέζικη αγορά σε μορφή CD».

Δείτε επίσης!

Ανθή Βούλγαρη: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της

Κικίλιας - Μπαλατσινού θα καταλήξουν στην εκκλησία;

Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Διακοπές χωρίτς τέλος μετά το χωρισμό της