Γιώργος Λιανός: H Κατερίνα Ζαρίφη είπε στην Ελένη να μας διώξει όλους
Δείτε τι άλλο είπε για την απόφαση της Ελένης να αλλάξει όλο το πάνελ της εκπομπής

Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Λιανός, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά, για ένα meeting που είχε κάνει η Ελένη με τους συνεργάτες της. Αναφέρθηκε στις ριζικές αλλαγές που θέλησε να κάνει στην εκπομπή της η Ελένη και στις συμβουλές της Κατερίνας Ζαρίφη, αλλά έκανε επίσης και μια μικρή πρόβλεψη για το τι θα συμβεί με την ανανεωμένη εκπομπή. 

« Καλά κάνει και ανανεώνει την ομάδα της. Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές του Ιούνη και τοποθετήθηκε η Κατερίνα και είπε: "Ελένη αφού θες να κάνεις αλλαγές και να μοιράσεις την τράπουλα άποψη μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια". Η Κατερίνα το είπε αυτό και νομίζω ότι κάνει την σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει μια ανανέωση θα πρέπει να ξεκινήσει από το οπτικό. Δηλαδή να αλλάξει η εικόνα της εκπομπής κι από κει και πέρα φυσικά η θεματολογία με βάση πάντα αυτό που της πηγαίνει. Νομίζω ότι θα το βρει. Η πορεία της τόσα χρόνια στον χώρο έχει δείξει ότι πάντα το βρίσκει».

Ο Γιώργος Λιανός, αν και δεν ανήκει πια στο δυναμικό της εκπομπής της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης, φαίνεται να μην τον έχει πειράξει το γεγονός της απομάκρυνσης του, και να συνεχίζει να έχει πολύ καλή φιλική σχέση με την παρουσιάστρια. 

 

 

Δείτε επίσης! 

Η Ελένη Μενεγάκη μας βάζει στο πλατό της εκπομπής της

"Χάνει" ακόμα δύο συνεργάτες η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει όλο το πάνελ της εκπομπής