Τα ψυχομετρικά τεστ

Οι αιτήσεις έχουν ήδη φτάσει των αριθμό 65.000 και δε σταματούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε όλη την Ελλάδα στην κυριολεξία, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Το Survivor 2, που έχει ξεκινήσει τιος πυρετώδεις προετοιμασίες του από το ΣΚΑΪ και τον Ajun Medya, αναμένεται να έχει αλλαγές ως προς τους κανόνες και τη μορφή. Αρχικά, τοι ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Θα είναι γενικά πιο σκληρό, με πιο δύσκολες δοκιμασίες και αγωνίσματα . Η μεγαλύτερη διάρκεια (σχεδόν 6 μήνες) επίσης θα δυσκολέψει τα πράγματα! Για αυτό έχουμε προβλέψει να είναι περισσότεροι οι παίκτες σε κάθε ομάδα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δούμε τους παίκτες στις ίδιες παραλίες - μπορεί να μεταφερθούν τα γυρίσματα σε άλλες τοποθεσίες αλλά βέβαια και πάλι στον Αγιο Δομίνικο», αποκαλύπτουν στελέχη της παραγωγής.

Ωστόσο, πέρα από τις ιατρικές εξετάσεις και τα αθλητικά τεστ, φέτος θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα και σε ψυχομετρικά τεστ(συμπεριφορά σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητα και συνεργασία κλπ).