Το νέο τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται από το Star

Το πιο γνωστό τηλεπαιχνίδι εντάσσεται στο πρόγραμμα του τηλεοπτικόυ σταθμού της Κηφισιάς. Μπορεί να το γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega, ωστόσο επιστρέφει ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο μέσα από τη συχνότητα του Star.

Τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου παίρνει γυναίκα και μάλιστα μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες!

Ποια είναι αυτή; Η Βίκυ Σταυροπούλου!

 

βικυ σταυροπουλου

 

Μετά το «Taxi Girl» που γνώρισε τεράστια επιτυχία, η ηθοποιός επιστρέφει στην παρουσίαση με ένα concept το οποίο το κανάλι της Κηφισιάς πιστεύει πολύ.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις η δημοφιλής ηθοποίος συμφώνησε και σε αυτό βοήθησε τόσ η άρνηση του Δημήτρη Καμπουράκη να παρουσιάσει το παιχνίδι, όσο και οι άκαρπες συζητήσεις με το Θοδωρή Αθερίδη.

Δείτε την ανακοίνωση του Star:

"Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο Money Drop, οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.

Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή.

Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η γνώση αλλά και η τύχη τούς «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους!

Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχνίδι, που χαρίζει μέχρι 300.000 ευρώ!".