Τι γράφει για την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 22:00 κάνει πρεμιέρα. Κι έτσι μερικές ώρες πριν ο Αlpha εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Πάμε Πακέτο».

Διαβάστε τι γράφει η επίσημη ανακοίνωση:

«Πάμε Πακέτο» Σε νέα ημέρα και νέα ώρα. Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε πακέτο».

Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, θα μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες. Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.

Nomads: Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Όλγα Πηλιάκη! (βίντεο)

«Πάμε πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων! Πρεμιέρα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 22:00.

 

#pamepaketo με την @vikychatz. Σε νέα ημέρα και νέα ώρα. Πρεμιέρα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 22:00.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις