Έκανε την ανακοίνωση μέσω Instagram

Τη νέα της θέση στο πρωινό του Star δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επιβέβαίωσε η Μαριλού Ρεπαπή.

Η μουσική παραγωγός και δημοσιογράφος «κλείδωσε» και θα την δούμε στη νέα ψυχαγωγική εκπομπή και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του instagram της!

"Λοιπόν δεν έβρισκα κάποιον να με φωτογραφίσει τώρα για να κάνω μία ανακοίνωση εδώ, οπότε διάλεξα αυτή τη σέλφι γιατί μου αρέσει όπως έχω βγει και δεν ξέρω με τι φωτό κάνεις ανακοινώσεις. Αρκετοί μου στέλνετε εδώ και στο FB μου αν ισχύει το δημοσίευμα ότι θα είμαι στο πρωινό του Star. Ισχύει. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε. Φιλιά"!

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή».

Συνεργάστηκε με την ΙΜΑΚΟ στα περιοδικά «In Style» (αρχισυντάκτρια) και «Nitro». Το 2008 μετακινήθηκε στο «Πρώτο Θέμα» και την εκπομπή «Όλα». Το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον Alpha και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1.

Ταυτόχρονα παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Nitro Radio από το 2005 μέχρι το 2014. Μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan» του ΔΟΛ.

 

Δείτε επίσης!

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στις απειλές για μηνύσεις

Έψιλον: Αποχώρηση - βόμβα