Παντελής Παντελίδης: Τα νέα τραγούδια του σε κυκλοφορία
Ζωή στη μνήμη του μέσα από τις φωνές άλλων τραγουδιστών

Το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων...Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να "εφυγε" από τη ζωή, ωστόσο υπάρχει ακόμα στην καρδιά όλου του κόσμου που ταυτίστηκε μαζί του και τον αγάπησε πραγματικά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες φρόντισε, ακόμα και μετά θάνατον, να υπάρχει μια μεγάλη παρακαταθήκη από δικά του ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα αοποία και θα ακούσουμε μέσα από τις φωνές άλλων συναδέλφων του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η οικογένεια Παντελίδη αποφάσισε να μπει «πωλητήριο» στα περίπου 100 κομμάτια που βρέθηκαν στο κινητό του Παντελή, προκειμένου να δώσουν ζωή στη μνήμη του, χωρίς την εμπλοκή δισκογραφικών εταιριών.

Τα εν λόγω κομμάτια δεν είναι κατοχυρωμένα κι έτσι αποφασίστηκε να γίνει απευθείας παραχώρησή τους σε γνωστούς τραγουδιστές.

Σχετικές κρούσεις έχουν γίνει σε Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Αμαρυλλίς και Βασίλη Καρρά.

Το πρώτο από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια, με την φωνή άλλου καλλιτέχνη, αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, αφού  πρώτα βγει από τη δισκογραφική του εταιρία ένα ακόμα, τελευταίο, κομμάτι με την φωνή του.