Για ποιο λόγο έχουν παγώσει οι έρευνες;

Ο νέος εισαγγελέας θα πρέπει να αποφασίσει αν η υπόθεση και η έρευνά της θα προχωρήσουν ή αν θα μπει στο αρχείο. Προς το παρόν πάντως παραμένει στο συρτάρι ο φάκελος με τη δικογραφία της υπόθεσης.

Το ρεπορτάζ του Έθνους αναφέρει πως συμπληρώθηκε ενάμισης χρόνος από την έναρξη της έρευνας, αναφορικά με τις συνθήκες που προκάλεσαν για το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του νεαρού τραγουδιστή και τον βαρύ τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη. 

Κάπου στα μισά της έρευνας άνοιξε ο φάκελος σχετικά με το ποιος ήταν πραγματικά πίσω από το τιμόνι του τζιπ. 

Το υπόμνημα που είχε κατατεθεί από την οικογένεια Παντελίδη ζητούσε διερεύνηση της υπόθεσης και η έρευνα είχε μπει σε ένα δρόμο αναζητώντας εάν η Κυριάκου έπρεπε να διωχθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η Αρναούτη για ψευδορκία, αφού τα δικά της πορίσματα, αντίθετα με αυτά των αρχών, συνηγορούν στο ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελής Παντελίδης. Η οικογογένεια του Παντελή Παντελίδη υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως ο γιος της δεν ήταν ο οδηγός του μαύρου τζιπ και επιμένουν πως η Φρόσω Κυριάκου οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Αυτό που μένει πλέον να γίνει είναι να αναλάβει την υπόθεση νέος εισαγελέας που θα κρίνει εάν πρέπει ή όχι να κλείσει η υπόθεση και αν θα καλέσει για σε δίκη τις δύο γυναίκες. 

Ακόμα ένας δικαστικός αγώνας βρίσκετε είναι σε εξέλιξή, και αφορά την υποκλοπή των ακυκλοφόρητών τραγουδιών αλλα και προσωπικά δεδομένα του αγαπημένου ερμηνευτή.

Την ερεύνα έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.