Η άσχημη κατάσταση που επικρατεί μετά τη δικαστική απόφαση

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο;Εχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο!».

Ο Στιβ Κακέτσης, με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξομολογείται την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Το σημοσίευμα της Espresso μαρτυράει πως δεν ο επιχειρηματίας της νυχτερινής διασκέδασης δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση.  

Ο Στιβ Κακέτσης μίλησε και για τη Νεράιδα, ένα μαγαζί ορόσημο για τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας για 22 ολόκληρα χρόνια (1980-2002), Για το πως έκλεισε, και πως το Θέα και το Kichen Bar ήραν τη θέση της. Επίσης μιλάει για τους τραγικούς αριθμούς των ανθώπων που θα μείνουν χωρίς δουλειά αλλά και για τα ποσά που έχει επενδύσει, και όπως φαίνεται, χάνει για πάντα. 

«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Ετσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο..Εκτός από μένα, μένουν στον δρόμο και 180 υπάλληλοί μου με τις οικογένειές τους, που έβγαζαν το ψωμί τους από αυτά τα μαγαζιά. Εχω επενδύσει στον χώρο τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ! Όταν τον πήρα, ήταν ένα μικρό μαγαζί και έβαλα όλα μου τα λεφτά και δημιούργησα δύο τεράστια μαγαζιά. Θα πρέπει να σας πω ότι στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 γκρέμισαν τον χώρο ως αυθαίρετο κι εγώ τον ξαναέφτιαξα με όλες τις άδειες. Κατά διαβολική σύμπτωση, 28 χρόνια μετά, δηλαδή στις 5 Σεπτεμβρίου του 2017, μου πήραν το μαγαζί. Τι να πω... Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο. Έπρεπε πρώτα από όλα να πληρώνω το προσωπικό μου, τόσες οικογένειες είχα να θρέψω».