Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στις 12 Δεκεμβρίου  στον άξονα Διδύμων / Τοξότη.

Ας δούμε συνοπτικά, ποιες θεματολογίες «αγγίζει» στα ζώδια:

για τους Κριούς και τους Ζυγούς: το φεγγάρι σχετίζεται πιθανώς με θέματα ταξιδιών / εκδρομών, σπουδών, εμπορίου, συναλλαγών, διαπραγμάτευσης, συμφωνιών- συμβολαίων, νομικών διαφορών, ρυθμίσεων. Δεν αποκλείεται να απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ευρύ συγγενικό περιβάλλον, με τους γείτονες ή με το μεταφορικό μέσον.

για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς: η πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ανασφάλειας, αλλά και απωθημένα (σε υλικό – οικονομικό ή / και συναισθηματικό επίπεδο). Οικονομικά (πηγές εσόδων), αλλά και κοινά οικονομικά, κληρονομικά, χρέη κλπ ενδεχομένως τονίζονται περισσότερο ως ζητήματα αυτήν την εποχή.

για τους Διδύμους και τους Τοξότες: η πανσέληνος γίνεται στον δικό σας «άξονα», συνεπώς έχει να κάνει με ένα τέλος κύκλου και μια καινούργια φάση στην οποία θα κληθείτε να μπείτε σε σχέσεις / συνεργασίες ή ακόμα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με σημαντικές συμφωνίες ή / και το περιβάλλον σας. Ξεκαθαρίσματα είναι αναμενόμενα. Μη βιάζεστε, κινηθείτε με γνώμονα τη λογική. Παράλληλα, φροντίστε τις ανάγκες του οργανισμού σας.

για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους: θέματα που σχετίζονται με την εργασία και μπορεί να αγχώνουν ή με διάφορες ευθύνες, αλλά και ανάγκες δικές σας είτε οικείων προσώπων για τα οποία οφείλετε να τρέξετε «αγγίζει» το φεγγάρι αυτό. Κάποιοι/ ες βιώνετε ένα είδος παρασκηνίου ή προβληματίζεστε και χρειάζεστε χρόνο για κάποιες αποφάσεις. Άλλοι, προετοιμάζετε μια νέα κατάσταση όπου πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειες και στα μοτίβα της καθημερινής σας ρουτίνας.

για τους Λέοντες και τους Υδροχόους: δημιουργικότητα, έρωτας, επιχειρήσεις, παιδιά, αλλά και αναψυχή. Το φεγγάρι αυτό έρχεται να θυμίσει σε εσάς την ωραία ή και την απαιτητική πλευρά κάποιων από τα παραπάνω ζητήματα. Επί της ουσίας, ωστόσο, έχετε κάθε λόγο να κοιτάξετε μέσα σας και να αναζητήσετε εκείνες τις πηγές που θα σας έφερναν πιο κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, την ίδια εποχή όπου ο ψυχισμός σας μάλλον αποζητά την ανανέωση, την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα, καθώς όλα αυτά αποτελούν χρήσιμα «εργαλεία» για τη συνέχεια.

για τους Παρθένους και τους Ιχθύς: βασικές δομές ζωής, δηλαδή το σπίτι, το ακίνητο, η οικογένεια, οι βάσεις και ο τρόπος της ζωής (σας) και η καριέρα, το στάτους, η κοινωνική σας εικόνα προς τα έξω. Αυτά είναι τα θέματα που «αγγίζει» η πανσέληνος και φυσικά θα πρέπει να έχετε από…κοντά, αφού δεν αποκλείεται κάποια πράγματα να σας ενοχλήσουν ή να σας κουράσουν ή να αλλάξουν και εξ’ αυτού του λόγου θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερες αντοχές.  Μην ανησυχείτε, καθώς οι γενικότερες διελεύσεις καταδεικνύουν πως ακόμα και τα όποια δύσκολα θα σας βγουν σε καλό!