Τα πιο άτυχα ζώδια του Μαρτίου
Δείτε ποια είναι!

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα περάσουν λιγάκι δύσκολα τον Μάρτιο.

Σκορπιός

Ευθύνες, συζητήσεις και άγχος φέρνει ο Κρόνος που θα περάσεις στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου. Δώστε προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις και σκεφτείτε ψύχραιμα πριν αντιδράσετε σε δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να θυμάστε ότι το παρελθόν παραμένει παρελθόν και να γνωρίζετε πως ενδεχόμενοι χωρισμοί, για όσους βρίσκονται σε σχέση, δεν αποκλείονται.

Αιγόκερως

Επιφυλακτικότητα και επικοινωνία με προσοχή σάς διακρίνει αυτόν τον μήνα. Με τη Σελήνη στους Ιχθύς τείνετε να αμφισβητείτε τα πάντα, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στον κόσμο γύρω σας και στις εντάσεις που θα ξεσπάσουν. Προσέξτε, επίσης, πολύ την υγεία σας, σωματική και ψυχική.

Ιχθύς

Μπορεί η περίοδος των γενεθλίων σας να σας γεμίζει χαρά και ευεξία, αλλά αυτό δεν κρατά για πάντα. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σας διδάξει πολλά και με δύσκολο τρόπο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού έτσι θα οδηγηθείτε στη ζωή που ονειρευόσασταν. Από τις 7 Μαρτίου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, πράγμα που θα σας προκαλέσει δυσκολίες και σύγχυση στην αρχή, αλλά από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί για τα καλά θα καταλάβετε πως η ενέργειά του φέρνει θετικές εξελίξεις. Υπομονή, λοιπόν, για λίγες ημέρες.