Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά

Ένα από τα μεγαλύτερα food festival της πόλης επιστρέφει για το 2018 από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. και υπόσχεται ένα απολαυστικό «burgeroτριήμερο».

Η μεγάλη γιορτή του burger θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, με συμμετοχές από αγαπημένα burger house της πόλης.

Για τρεις ημέρες τα καλύτερα εστιατόρια θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτέκι και ψωμί σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται happening, θεματικά περίπτερα, live, dj set και πολλές εκπλήξεις που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Το κάθε burger house θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest '18 – Αθήνα.

Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς - vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια θα σερβίρουν λαχταριστά πιάτα με μπιφτέκι και ψωμί σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

 

 

Την τελευταία μέρα το Burger Fest κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house για το Burger Fest '18 - Αθήνα και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Θα δοκιμάσουμε ιδιαίτερους συνδυασμούς - vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Φεστιβάλ ο MCD μαζί με την IDRA KAYNE.

 

Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους The Jaguar Bombs και σε After Party τους Βιετνάμ ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με KOZA MOSTRA και Blend Mishkin & Roots Evolution.
Εισιτήρια: 5 ευρώ με μπύρα (4 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & πολύτεκνους).

Παρασκευή έως Κυριακή | 14 – 16 Σεπτεμβρίου
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17:00 - 00:00
Σαββάτο 13:00 - 00:00
Κυριακή 13:00 - 00:00

Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ