Κέρδισαν τις εντυπώσεις Ντούσκα και Τάμτα

Στον πυρετό της Eurovision το Τελ Αβίβ από το Σαββατοκύριακο, όταν και ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες των χωρών επί σκηνής.

Η Τάμτα άνοιξε τον χορό των διαγωνιζομένων με την εντυπωσιακή της εμφάνιση που την έκανε το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου στο Ισραήλ, αλλά και σε όλα τα μέσα που ασχολούνται φανατικά με την Eurovision. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εντυπώσεις και για την Κατερίνα Ντούσκα που έκανε την πρώτη της πρόβα την Κυριακή.

Η ντίβα της φετινής Eurovision
Από την πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής, η Τάμτα κατάφερε να κάνει τη διαφορά, τόσο με την επιλογή των γραφικών, όσο και με τον τρόπο που εμφανίστηκε στη σκηνή. Ετσι, αμέσως μετά την πρώτη της πρόβα εμφανίστηκε σε ισραηλινό ραδιόφωνο, ενώ όπως βλέπουμε στον λογαριασμό της στο Instagram, έδωσε συνέντευξη και σε εφημερίδα στο Ισραήλ.

Στο ραδιόφωνο μάλιστα η Τάμτα τραγούδησε live μια accoustic εκδοχή του Replay.

 

Κάπως έτσι, οι διαδικτυακές ψηφοφορίες των χιλιάδων φανατικών της Eurovision ψήφισαν την κυπριακή συμμετοχή ως την καλύτερη που έχει εμφανιστεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ, μεταξύ των χωρών που έκαναν την πρώτη τους πρόβα το Σάββατο.

 

 

εν είναι τυχαίο πως μέχρι στιγμής, η Τάμτα διαθέτει τα περισσότερα views στο βίντεο από τις πρόβες από κάθε άλλη συμμετοχή με 417.000 χτυπήματα στο YouTube σε μόλις 48 ώρες.

Η ερμηνεία της Κατερίνας Ντούσκα κέρδισε τις εντυπώσεις

Κι αν την πρώτη μέρα εκείνη που ξεχώρισε ήταν η Κύπρος και η Τάμτα, ο τίτλος αυτός ανήκει δικαιωματικά στην Κατερίνα Ντούσκα και την Ελλάδα για τις χώρες που πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της Eurovision την Κυριακή.

Οι φανατικοί της Eurovision ψήφισαν την συμμετοχή της χώρας μας ως την πιο εντυπωσιακή από όσα είδαν στο Τελ Αβίν την Κυριακή, με πολύ μικρή διαφορά από την Αυστραλία και την... ιπτάμενη χορογραφία που απασχόλησε πολύ τους δημοσιογράφους.
 

 

Εκείνο πάντως που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Τελ Αβίβ με την Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι πως ερμήνευσε το κομμάτι όπως ακριβώς θα το ακούσουμε στον ημιτελικό της Eurovision, αγγίζοντας τις ψηλές νότες που κάνουν τη φωνή της να ξεχωρίζει ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές.