Ανάμεσα σε τρεις τραγουδίστριες η ΕΡΤ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στη Φωλιά των Κου Κου ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, ωστόσο στο τραπέζι έχουν πέσει τρία ονόματα με τους ιθύνοντες να «κλείνουν» προς το ένα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η ΕΡΤ είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο της συμφωνίας με Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια, Κατερίνα Ντούσκα.

«Πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η συμφωνία. Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν η Κατερίνα Ντούσκα, η Μαριέττα Φαφούτη και η Έλενα των Otherview. Κλειδώστε την Κατερίνα Ντούσκα, καθώς αυτή όπως όλα δείχνουν θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

 

 

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια που σήμερα ζει στην Αθήνα.

Το βραβευμένο άλμπουμ της 'Embodiment' κυκλοφόρησε το 2016 από την Minos EMI / Universal Records και το 2018, το single Fire Away επιλέχθηκε για την επίσημη τηλεοπτική διαφημιστική εκστρατεία «Nescafe Canada».

 

 

 

 

Εξαιτίας του μουσικού της στιλ και της φωνής της δεν είναι λίγοι που την έχουν συγκρίνει με την  Amy Winehouse.

Εχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως τους LP, Albin Lee Meldau, Tom Baxter, Yasmine Hamdan, Oddisee, Kadebostany και έχει εμφανιστεί σε διάσημους χώρους και φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ευρώπη όπως στηνη Ακαδημία O2, στο Rockwave Festival, το ΚΠΣΙΝ και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.