200 γρ. νιφάδες βρώμης ολόκληρες
200γρ. αμυγδαλόψιχα ωμή (σπασμένη με το χέρι)
100γρ. καρύδι πεκάν (σπασμένο με το χέρι)
100γρ. φράουλες
80γρ. καλαμποκέλαιο
30γρ. καστανή ζάχαρη ακατέργαστη
100γρ. μέλι
3 πρέζες κανέλλα
1 πρέζα αλάτι
1 βανίλια
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Βάζουμε σε ένα μπολ τη βρώμη, την αμυγδαλόψιχα, ανακατεύουμε και κρατάμε στην άκρη.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το καλαμποκέλαιο, το μέλι, την κανέλα, το αλάτι, τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ενωθούν τα υλικά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια περιχύνουμε με αυτό τους καρπούς που βρίσκονται στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν όλα τα υλικά με το υγρό μείγμα και στη συνέχεια το απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1500 C, για 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά 10 λεπτά, για να πάρει ομοιόμορφο χρώμα.
Αφαιρούμε από το φούρνο και βάζουμε τη μισή ποσότητα σε ποτηράκι προσθέτοντας μισό κεσεδάκι γιαούρτι με λίγες φράουλες.