12
10-12
Εύκολη
Υλικά

Υλικά

Μελομακάρονα που περίσσεψαν
Βούτυρο Λιωμένο
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου σοκολάτας
Γάλα όσο χρειάζεται το άνθος
1 κρέμα γάλακτος
2 κουτ. της σούπας ζάχαρη άχνη
Τριμμένη σοκολάτα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε στο μούλτι τα μελομακάρονα. Τα κάνουμε τρίμμα και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ρίχνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε να πάει παντού. Ψήνουμε για 20 - 25 λεπτά στο φούρνο.

Παράλληλα φτιάχνουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες.

Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε από πάνω το άνθος.

Αφήνουμε να κρυώσει καλά και χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη έως ότου αφρατέψει και σφίξει καλά.

Απλώνουμε πάνω από το άνθος αραβοσίτου, την σαντιγί και πασπαλίζουμε με την τριμμένη σοκολάτας.