
30 λεπτά

40 μπισκότα

Εύκολη

Υλικά
Για 650γρ.
175γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη καστανή
50 γρ. ασπράδι αυγού
375 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια των 15 γρ.
Βήμα 2
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και τα πιέζουμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για 15΄.