
1:15'

4 μερίδες

Εύκολη

Υλικά
600γρ. καλαμποκάλευρο χοντρό
2 φλιτζάνια έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
800γρ. φέτα
125ml γάλα
125ml νερό
350γρ. κολοκυθάκια τριμμένα
80γρ. κρεμμύδι τριμμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150οC, στον αέρα. Σε μια λεκάνη ανακατεύετε όλα τα υλικά για την πίτα με το μισό ελαιόλαδο.
Βήμα 2
Απλώνετε το μίγμα σε ταψί διαστάσεων 30x40εκ., κάνετε λακκούβες με τα δάχτυλα και ραντίζετε την πίτα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Ψήνετε την μπατζίνα στο φούρνο για 1 ώρα μέχρι, να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια της.