1:15'
4 μερίδες
Εύκολη
Υλικά

600γρ. καλαμποκάλευρο χοντρό

2 φλιτζάνια έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

800γρ. φέτα

125ml γάλα

125ml νερό

350γρ. κολοκυθάκια τριμμένα

80γρ. κρεμμύδι τριμμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150οC, στον αέρα. Σε μια λεκάνη ανακατεύετε όλα τα υλικά για την πίτα με το μισό ελαιόλαδο.

Βήμα 2

Απλώνετε το μίγμα σε ταψί διαστάσεων 30x40εκ., κάνετε λακκούβες με τα δάχτυλα και ραντίζετε την πίτα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. 

Βήμα 3

Ψήνετε την μπατζίνα στο φούρνο για 1 ώρα μέχρι, να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια της.