20 λεπτά
25 - 30 μπισκότα
Εύκολη
Υλικά

250 γρ. αλεύρι αμυγδάλου

200 γρ. ταχίνι

50 γρ. μέλι

1 αβγό (προαιρετικά, ένα ακόμη ασπράδι αβγού)

100 γρ. πέρλες σοκολάτας

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

½ κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε καλά με έναν αβγοδάρτη.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τους δίνουμε σχήμα μπισκότου. Αν το μείγμα μας δεν πλάθεται εύκολα, προαιρετικά, προσθέτουμε ένα ασπράδι αυγού.

Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Στη συνέχεια, ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 180°C.

Βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα αφήνουμε για 20 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Ακόμα και αν μας φαίνονται μαλακά μόλις βγουν από το φούρνο, δεν τα ψήνουμε παραπάνω.