10 λεπτά
2 μερίδες
Εύκολη
Υλικά
  • 1 αυγό
  • 2 κουταλιές γιαούρτι
  • 2 κουταλιές πίτουρο βρώμης
  • στέβια ή άλλο γλυκαντικό
  • 1 κουταλάκι baking powder
  • λάδι καρύδας για τηγάνισμα
  • φρούτα
  • μέλι
  • καρύδια
  • κανέλα
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάω το αυγό και στη συνέχεια προσθέτω το γιαούρτι. Ανακατεύω καλά και προσθέτω και τη βρώμη.

Έπειτα προσθέτεις τη στέβια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο γλυκαντικό προτιμάς ή ακόμη και ζάχαρη.

Στη συνέχεια ρίχνετε λάδι καρύδας στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τρεις κουταλιές από το μείγμα σε απόσταση η μία από την άλλη για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.

Μετά από 2-3 λεπτά τις γυρίζετε πλευρά.

Κόβετε μία ώριμη μπανάνα, προσθέτετε μέλι, καρύδια, κανέλα και έτοιμη!