1 φύλλο σφολιάτας
30 γρ. βούτυρο λιωμένο
1/3 κούπας καστανή ζάχαρη
1& 1/2 κ.γλ. κανέλα
1/3 κούπας σταφίδες ξανθέςγια το frosting (προαιρετικό)
1 κ.σ. κρέμα τυριού
1 1/2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. γάλαρολλάκια κανέλας
1. Αλευρώνω ελαφρά τον πάγκο, ανοίγω το φύλλο σφολιάτας από την συσκευασία του, το απλώνω στον πάγκο και αλείφω την επιφάνεια του με το λιωμένο βούτυρο.
2. Σε ένα μπολ προσθέτω την ζάχαρη και την κανέλα. Τα ανακατεύω καλά και τα απλώνω στην επιφάνεια του φύλλου προσθέτοντας και τις σταφίδες.
3. Τυλίγω σε ένα σφιχτό ρολό το φύλλο από την μακριά πλευρά του και στη συνέχεια κόβω σε φέτες πάχους 5 εκ. περίπου τις οποίες τοποθετώ στο πυρίμαχο σκεύος που χρησιμοποιώ έχοντας το βουτυρώσει πρώτα καλά.
Προσέχω να μην ακουμπούν η μία την άλλη. Αν έχει περισσέψει κανελοζάχαρη, πασπαλίζω με αυτή τα ρολλάκια από πάνω.
4. Ψήνω τα ρολλάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 25-30 περίπου λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να καραμελώσει και η σφολιάτα να αποκτήσει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
5.Ραντίζω τα ρολλάκια με το frosting (προαιρετικό) το οποίο έχω ετοιμάσει ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.