5 λεπτά
2 ποτήρια
Εύκολη
Υλικά

1 μικρό πεπόνι (700γρ. περίπου)

5 ακτινίδια

1 φλιτζάνι παγωμένο νερό

1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού

παγάκια και μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Καθαρίζετε το πεπόνι από φλούδες και κουκούτσια, το κόβετε σε κομμάτια και το ρίχνετε στο μπλέντερ.

Βήμα 2

Ξεφλουδίζετε και τα ακτινίδια και τα κόβετε κι αυτά σε φετούλες. Κρατάτε μερικές φετούλες στην άκρη και ρίχνετε τις υπόλοιπες στο μπλέντερ.

Βήμα 3

Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το παγωμένο νερό και χτυπάτε να πολτοποιηθούν τα υλικά σας. Αν δεν είναι αρκετά ρευστός ο πολτός, προσθέτετε επιπλέον νεράκι μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 4

Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε το χυμό. Διακοσμείτε με κορφούλες από φυλλαράκια δυόσμου, στερεώνετε στα ποτήρια από μια φετούλα ακτινιδίου, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.