Για τις κρέπες:
100 γρ. αλεύρί
20 γρ. κακάο
2 αυγά
1 ιδέα αλάτι
200 ml γάλα πλήρες
1 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
Για τη γέμιση:
300 γρ. σαντιγί
φρέσκα φρούτα (κυρίως φράουλες/ μπανάνες ή ό,τι άλλο σας αρέσει)
150 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη
Παρασκευή ζύμης:
Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι και το κακάο. Ανακατεύετε ώστε να ομογενοποιηθούν.
Κάνετε μια γούβα στο κέντρο του μπολ και σπάστε μέσα του 2 αυγά. Με ένα σύρμα ανακατεύετε τα συστατικά μαζί ώστε να δημιουργήσετε μια παχύρευστη ζύμη.
Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και μια ιδέα από γάλα. Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
Σταδιακά προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα μέχρι να έχετε μια λεία και νερουλή υφή.
Ψήσιμο κρέπας:
Προσθέστε 1 σταγόνα ελαιόλαδο σε τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά. Περιστρέψτε το τηγάνι για να πάει παντού το λάδι και χύστε ότι περισσέψει.
Ρίχνετε μια μικρή ποσότητα από το μείγμα για τις κρέπες στο τηγάνι και ξανα περιστρέφετε στο τηγάνι ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια του. Προσέχετε ώστε να δημιουργήσετε μια λεπτή στρώση. Αφήστε να μαγειρευτεί μέχρι οι άκρες να «σηκωθούν» από το τηγάνι.
Γυρίζετε ώστε να ψηθεί η άλλη μεριά.
Γέμιση κρέπας:
Απλώνετε στο 1 μισό της κρέπας σαντιγί και μερικά raspberries και μερικές ψιλοκομμένες φράουλες.
Τέλος, διπλώνετε την κρέπα και απλώνετε σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη λευκή σοκολάτα.