Με ποιον τρόπο θα το καταφέρεις;

Πόσες ώρες έχεις καθίσει κάτω από τον ήλιο προκειμένου να αποκτήσεις το μαύρισμα που επιθυμείς;

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορείς να προσθέσεις στο διατροφολόγιό και να αποκτήσεις πιο γρήγορα το χρώμα που επιθυμείς!

Καρότα
Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και περιέχουν καροτενοειδή. Τα καροτενοειδή αποτελούν μια μεγάλη ομάδα φυσικών χρωστικών και δημιουργούν τις «προϋποθέσεις» για όμορφο μαύρισμα. Για να επωφεληθείς περισσότερο από τα θρεπτικά τους συστατικά, προτίμησε να τα τρως ωμά.

 

 

Σπανάκι
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και β-καροτένιο που βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει αυτό το χρυσο-καστανό χρώμα που επιθυμείς.

Φτιάξε φυσικό χυμό σπανάκι με τζίντζερ ή φάε μια σαλάτα.

Ροδάκινα
Περιέχουν καροτενοειδή, β-καροτένιο και λυκοπένιο, τις φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες που δίνουν στο φρούτο το κιτρινωπό-χρυσαφί χρώμα. Είναι ιδανικά για να σου προσφέρουν ένα ομοιόμορφο, υγιές μαύρισμα.

Nτομάτα
Η ντομάτα είναι εξαιρετική πηγή λυκοπένιου. Αυτή η ουσία είναι που της δίνει και το κόκκινο χρώμα της και είναι ίσως από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αποθηκεύεται στο λίπος που βρίσκεται κάτω από το δέρμα και παρέχει την απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που θαμπώνουν και προκαλούν ρυτίδες στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ομοιόμορφο καλοκαιρινό χρώμα.

Βερίκοκα
Τα βερίκοκα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και καροτενοειδή και ενισχύουν το φυσικό μαύρισμα.

Μην ξεχνάς ότι πρέπει να φοράς πάντα αντηλιακό κάτω από τον ήλιο και να αποφεύγεις να κάνεις ηλιοθεραπεία 12:00 – 16:00.