Πού μπορείς να πουλήσεις online τα ρούχα που δε χρειάζεσαι;
Για να κερδίσεις χρήματα

Το 2020 είναι η χρονιά του e-shop. Το ηλεκτρονικό shopping στις μέρες της καραντίνας αποτελεί έναν τρόπο διασκέδασης που δεν πρέπει όμως να επιβαρύνει το περιβάλλον. Με τον καθένα από εμάς να μπορεί να συμβάλλει στην κυκλική μόδα, οι πωλήσεις των ρούχων σε second hand καταστήματα είναι η νέα δραστηριότητα που κερδίζει όλο και περισσότερο την Gen Z. Στα ίδια μέρη φυσικά υπάρχουν μικροί θησαυροί, κατάλληλοι να συμπληρώσουν μία capsule γκαρνταρόμπα με διαχρονικό στυλ, άποψη και υψηλή αισθητική.

Depop

Το Depop αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των steet stylers. O ιστότοπος (και app!) ξεχωρίζει όχι μόνο για τα vintage κομμάτια του αλλά και για τις ιδιαίτερες φωτογραφίες του. Αν αισθάνεσαι δημιουργική, το Depop είναι το καταλληλότερο μέρος για να φωτογραφήσεις, να διαμορφώσεις το προφίλ σου όπως στο Ιnstagram και να πουλήσεις τα ρούχα σου, ενώ από την πρώτη σου διαδικτυακή επίσκεψη θα εντοπίσεις αρκετά stetement items. Το ψάξιμο του είναι πολύ εύκολο, καθώς όταν πατάς “like” σου εμφανίζονται παρόμοια κομμάτια.

https://www.depop.com

ThredUP

Στο ThredUP μπορείς να πουλήσεις γυναικεία και παιδικά ρούχα οποιουδήποτε brand με αντάλλαγμα χρήματα. Εάν δεν επιθυμείς τa χρήματα, αυτόματα μπορείς μέσα από τον ιστότοπο να τα κάνεις δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σου.

https://www.thredup.com

Etsy

Το Etsy μοιάζει αρκετά με το eBay (όπου επίσης μπορείς να πουλήσεις τα πάντα) και περιλαμβάνει από ρούχα και κοσμήματα μέχρι πράγματα για το σπίτι. Δε χάνεις κάτι, λοιπόν, να ανεβάσεις όσα δε χρειάζεσαι και ενδεχομένως να αναζητά κάποιος άλλος.

https://www.etsy.com

Vestiaire Collective

Το Vestiaire Collective διαθέτει μία από τις πιο μεγάλες συλλογές με pre-owned αντικείμενα, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Αν διαθέτεις luxury  items και επιθυμείς να τα πουλήσεις, αυτά πρέπει πρώτα να εκλεχθούν προσεκτικά από την ομάδα ειδικών που διασφαλίζει τη γνησιότητά τους καθώς και τη φήμη του portal. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι πάντως για αγορές, το site δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις alerts και να παρακολουθείς τα μοναδικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

https://www.vestiairecollective.com