Τι ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα;
Ποια είναι η αλήθεια;

Τι ερωτεύεται μια γυναίκα; Την εμφάνιση; Το μυαλό; Την ψυχή ενός άντρα; Ή το πορτοφόλι του;

Οι καλοπροαίρετοι θα έλεγαν οπωσδήποτε την ψυχή του και οι κακοπροαίρετοι σίγουρα το πορτοφόλι, οι sapiosexuals το μυαλό και οι επιφανειακοί την εμφάνιση, η αλήθεια όμως τελικά κρύβεται κάπου ανάμεσα.

Αυτό που πραγματικά ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα και που την κρατάει για πάντα ερωτευμένη είναι το να τον θαυμάζει.

Μπορεί να τον θαυμάζει επειδή είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, ό,τι κι αν είναι.

Mπορεί να τον θαυμάζει επειδή είναι καλός άνθρωπος ή πατέρας, καλός επαγγελματίας, επιτυχημένος, αγαπητός, δημοφιλής, τίμιος, δεν έχει ακριβώς σημασία τι ακριβώς θαυμάζει σε εκείνον, ένα ή περισσότερα.

Το μυστικό όμως είναι να νιώθει για εκείνον έναν συνεχή θαυμασμό, ο οποίος δε φθίνει γιατί αυτό ακριβώς είναι και που εκτοξεύει τη λίμπιντό της: 

Το να μην πέφτει στα μάτια της το αρσενικό που τη ρίχνει στο κρεβάτι. 

Ο μισός οργασμός μιας γυναίκας είναι στο μυαλό της και το μυαλό της δουλεύει τόσο γρήγορα σα πλυντήριο στις χίλιες στροφές, επομένως μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχει κατακτήσει κάποιος αυτόν τον τόσο αδάμαστο εγκέφαλο.

O άλλος μισός είναι στο σεξ που θα κάνουν μόνο που τα foreplay γίνονται συνήθως στο μυαλό της και όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος πρακτικά, αν δεν τα έχει καταφέρει προηγουμένως εγκεφαλικά, πολύ δύσκολα θα την οδηγήσει σε έκρηξη σωματικά.