Ιδανικά δώρα για τους λάτρεις της γυμναστικής
Ιδέες που θα σε γλιτώσουν από τον κόπο της αναζήτησης

Πρέπει να πάρεις δώρο ενόψει υποχρεώσεων (γιορτή - γενέθλια) αλλά προβληματίζεσαι και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις.

Οι φίλοι σου έχουν τα "θεματάκια" τους με το γυμναστήριο και δεν μπορούν να αποχωριστούν τα βαράκια τους!

Επιλέγοντας έναν πιο fitness τρόπο ζωής μήπως θα ήταν καλύτερο να τους κάνεις δώρο κάτι χρηστικό;

Εμείς σου προτείνουμε μερικές ιδέες που σίγουρα θα σε απαλλάξουν από χαμένο χρόνο στα μαγαζιά μέχρι να κατασταλλάξεις τι είναι αυτό που θα τους πάρεις.

Ένα μπλουζάκι
Το κλασικό t-shirt είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα ρούχα όσων λατρεύουν το τρέξιμο. Επίλεξε ένα τέτοιου είδους μπλουζάκι που με χιουμοριστικό τρόπο θα αποτυπώνει την προσωπικότητα και τις ιδέες εκείνου/ης του φίλου/ης που θα το φοράει. Να είσαι σίγουρος/η πως δεν πρόκειται να το αποχωριστεί από κοντά του/της.

Μία μεγάλη ποσότητα από τον αγαπημένο του/της καφέ
Αν είναι σημαντικός και απαραίτητος ο καφές για εμάς που κάνουμε καθιστική ζωή, σκέψου για εκείνον/η που περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Η ενέργεια που θα του/της δώσει ο καφές είναι αναντικατάστατη και σίγουρα οργανικής σημασίας για τη συνέχεια της μέρας αλλά και της άσκησης του/της.

 

 

Ένα καπέλο
Ζούμε στην Ελλάδα ή αλλιώς στη χώρα του ήλιου όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν πολλοί τουρίστες. Ένα καπέλο λοιπόν είναι απαραίτητο για όλες τις εποχές και μπορεί να τον/την προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου, ειδικά στην περίπτωση που θέλει να κάνει τρέξιμο. Πέραν τούτου αποτελεί κι ένα πολύ ωραίο στυλ!

 

 

Προϊόντα για χαλάρωση των μυών
Πιθανότατα, να έχεις ακούσει πολλές φορές από το στόμα του/της πως πονάει όλο του/της το σώμα και πως δε μπορεί να κουνηθεί. Φρόντισε, λοιπόν, να επιλέξεις ένα δώρο που θα τον/την ανακουφίσει από τον πόνο και θα δώσει μία ανάσα αναζωογόνησης στο κορμί και στους μύες του/της. Funny θερμοφόρες και βιολογικές αλοιφές σίγουρα θα του/της φανούν χρήσιμα.

Ζεστές και άνετες κάλτσες
Πρέπει να έχεις προσέξει και εσύ πως οι κάλτσες έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trend της μόδας. Αν λοιπόν ο φίλος ή η φίλη σου είναι μεν αθλητικοί τύποι αλλά αγαπούν και το στιλ, τότε το καταλληλότερο δώρο για εκείνους είναι ένα ζευγάρι ζεστές και άνετες κάλτσες. Διάλεξε το αγαπημένο του/της χρώμα και ένα μήνυμα που όταν το βλέπει κάθε πρωί θα τον/την κάνει να χαμογελά.

Ένα ear warmer που δε θα είναι τόσο άσχημο όσα τα περισσότερα
Επίλεξε, λοιπόν, ένα ear warmer που και θα κρατάει ζεστά τα αυτιά του φίλου/της φίλης σου αλλά θα συνάδει και με το υπόλοιπο αθλητικό look που ακολουθεί. Όσο και να του αρέσει ένα αντικείμενο από πρακτικής άποψης αν δεν ταιριάζει με το στιλ του δεν πρόκειται να το φορέσει.

Και να θυμάσαι κάτι… η ενασχόληση τους με τη γυμναστική τους κάνει να συγκεντρώνονται στον στόχο τους και να αφιερώνουν σώμα και ψυχή εκεί. Για αυτό, φρόντισε το δώρο σου να επιβοηθήσει αυτή τους την προσπάθεια και όχι να την εμποδίσει.