Ο γάτος με το δίχρωμο πρόσωπο
Έχει κατακτήσει το Instagram και όχι άδικα

Ο λόγος για μια γάτα εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες! Κι αυτό εξαιτίας της ιδιαίτερης εξωτερικής της εμφάνισης που πραγματικά μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Το πρόσωπο του Νάρνια, όπως ονομάζεται ο αξιολάτρευτος γάτος, είναι δίχρωμο: μισό μαύρο, μισό γκρι.
Ο γάτος, που ζει στη Βρετανία με την ιδιοκτήτρια του Στεφανί Χιμένεζ, μπορεί να μοιάζει με μια γάτα-χίμαιρα, μια γάτα δηλαδή, της οποίας τα κύτταρα περιέχουν δύο τύπους DNA, που προκαλούνται όταν δύο έμβρυα συγχωνεύονται σε ένα, αλλά ένα τεστ DNA αποκάλυψε ότι αυτό δεν ισχύει, δήλωσε η Χιμένεζ στην Daily Mail.

 

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Χίμαιρα ήταν ένα φοβερό τέρας, φτιαγμένο από μέρη διαφορετικών ζώων. Ο γλυκύτατος Νάρνια, βέβαια, δεν έχει σχέση με μυθολογικά τέρατα, όπως και μια άλλη γάτα, η Venus, με την ίδια ιδιαιτερότητα.

Ο ξεχωριστός γάτος, που έχει πάνω από 240.000 ακολούθους στο instagram, έγινε μπαμπάς. Ενώ αυτό που προκάλεσε την όμορφη και ιδιαίτερη γούνα του 3χρονου Νάρνια είναι άγνωστο, το μετέδωσε λίγο και στα παιδιά του. Και τα δύο γατάκια του, μοιάζουν κατά το ήμισυ στον πατέρα τους, παίρνοντας τα χρώματα του προσώπου του. Δηλαδή το ένα είναι γκρι και το άλλο μαύρο. Η Prada είναι μαύρη, εκτός από λίγο λευκό το πηγούνι της, και ο δίδυμος αδερφός της, Phoenix, είναι γκρίζος.

«Ένας γενετιστής πραγματοποίησε τεστ και βρήκε ότι η γάτα (ο Νάρνια) έχει μόνο ένα DNA… παραμένει ένα μυστήριο για την επιστήμη», είπε η ιδιοκτήτριά του.

«Έχει επίσης όμορφα γαλάζια μάτια, κάτι που είναι πολύ σπάνιο σε μια γάτα που είναι μαύρη. Συνήθως τα μπλε μάτια βρίσκονται συχνά σε λευκές γάτες», πρόσθεσε.
 

 

Μαζί, τα δύο γατάκια «φτιάχνουν» το τέλεια διαιρεμένο πρόσωπο του Νάρνια. Καμία από τις γάτες δεν είχε τα γαλάζια μάτια του μπαμπά τους. Αντίθετα, και οι δύο τους έχουν αντίθετα καστανά μάτια. Αφού πέρασαν τους τελευταίους μήνες με τον μπαμπά τους, και τα δύο γατάκια θα μείνουν σε άλλα, νέα σπίτια, αλλά πάντα κουβαλούν λίγο από αυτόν μαζί τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

So serious @chatteriedelagrace . #amazingnarnia . Tellement serieux

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMAZING NARNIA Double Face (@amazingnarnia) στις