Η ιδανική λύση

Αποτελεί από τα πιο πλούσια θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας, ενώ τα οφέλη του είναι πολλά για την υγεία μας.

Πέρα από το δέρμα μας και τα μαλλιά μας, το αβοκάντο κάνει καλό και στην καρδιά και έχουμε κάθε λόγο να το εντάξουμε στη διατροφή μας και γιατί όχι και στην καθημερινότητά μας.

Επειδή είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα καμιά φορά μας πέφτει κάπως βαρύ και είναι δύσκολο να το καταναλώσουμε ολόκληρο.

 

 

Τί γίνεται με το υπόλοιπο που περισσεύει και πως θα το διατηρήσουμε;

Μια καλή λύση είναι να το συντηρήσεις στο ψυγείο, αφού προηγουμένως το τυλίξεις με μεμβράνη στην οποία έχεις βάλει μέσα και λεμόνι.

 

 

Βέβαια μη φανταστείτε ότι αυτό θα το διατηρήσει για πολλές μέρες στο ψυγείο.

Υπάρχει ακόμη καλύτερη λύση που σίγουρα δεν τη γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Αυτό που θα χρειαστείτε απλά είναι ένα κρεμμύδι!

 

 

Το κόβετε στη μέση και το βάζετε μέσα σε τάπερ όπου θα τοποθετήσετε και το αβοκάντο. Λόγω των ενώσεων θείου που απελευθερώνει το κρεμμύδι θα βοηθήσει το αβοκάντο να διατηρηθεί για περισσότερες μέρες.

Όσο για τη γεύση; Μη σας ανησυχεί καθόλου! Η μυρωδιά και η γεύση του κρεμμυδιού δεν μεταφέρονται στο αβοκάντο.